Andrew Panchalingam (t.v.) og Nicolaj Ahm har givet håndslag på handlen og det fremtidige samarbejde. Foto: PR-foto

Et Super-opkøb

Super Dæk Service i Herning køber Andrews Auto

OPKØB Super Dæk Service i Herning er vokset og blevet tre medarbejdere rigere, efter værkstedet har opkøbt Andrews Auto - et autoværksted drevet af Andrew Panchalingam. Det var ikke en lang køretur til opkøbet. Andrews Auto ligger på Taksvej - mindre end en kilometer væk fra Super Dæk Service-lokalerne på Mads Eg Damgaardsvej.

- Vi er blevet enige om at slå vores værksteder sammen og efter at have drevet Andrews Auto i lidt over to år og været selvstændig i 12 år, bliver vi nu del af Super Dæk Service. Jeg glæder mig til at komme i gang med samarbejdet og jeg sikker på, at vi er et rigtig godt match, siger Andrew Panchalingam.

Hos Super Dæk Service glæder afdelingsleder Nicolaj Ahm sig også over det nye samarbejde, der netop er indgået samtidig med, at det lokale Super Dæk Service værksted er blevet del af Bosch Car Service - et internationalt anerkendt værkstedskoncept.

En stærk kapacitet

- Hos Super Dæk Service er vi rigtig glade for nu at blive styrket gennem det nye samarbejde. Andrew kommer med en stor erfaring bag sig og er en stærk kapacitet at få på holdet. Det passer også rigtig godt ind i, at vores værksted netop er blevet Bosch Car Service partner. Med det samarbejde bliver vi endnu stærkere på mekanisk arbejde med adgang til noget af markedets bedste udstyr, reservedele og ikke mindst uddannelser, fortæller han og uddyber:

- Andrew er sammen med en af vores andre medarbejdere allerede tilmeldt uddannelsen som Bosch Car Service tekniker, og det kommer til at give vores Super Dæk Service-afdeling meget stærke kort på hånden i forhold til at kunne servicere og reparere biler foruden vores serviceydelser relateret til dæk og fælge.

Var ikke realistisk

Til Herning Folkeblad oplyser Jens Jakob Velasco Hansen, kommunikationschef hos Super Dæk Service, at man i fremtiden nøjes med én Herning-adresse.

- Andrew og hans folk flytter over til Super Dæk Service og ud af Andrews Autos lokaler på Taksvej, siger han.

Andrew Panchalingam ser frem til flytningen - og at han får nye muligheder for at blive klædt på til fremtiden som mekaniker gennem Super Dæk Service og Bosch Car Service.

- Jeg har i længere tid haft interesse i at tage uddannelsen hos Bosch Car Service, der af mange anses for at være en af de bedste uddannelser, du kan få som mekaniker. Det var bare ikke realistisk, når jeg samtidig skulle drive mit eget værksted, og jeg ser derfor meget frem til 20. marts, hvor jeg begynder på uddannelsen, siger han.

Super Dæk Service har i alt 62 afdelinger på landsplan, hvoraf 21 er del af Bosch Car Service. Super Dæk Service beskæftiger over 500 medarbejdere på landsplan.

Indlæser debat