Arnth Stougaard, direktør for Handelsbanken i Herning City, venter lige som de øvrige ansatte spændt på næste skridt efter salget til Jyske Bank.

Efter salg af Handelsbanken: Nu venter ansatte og kunder på Herning-plan

Efter Jyske Banks køb af Handelsbanken er spørgsmålet, hvad der skal ske med de lokale filialer

BANK I oktober sidste år bragte Herning Folkeblad artiklen »Lokal direktør håber på hurtig afklaring«, hvor Arnth Stougaard satte ord på, at det ikke kan undgå at give usikkerhed, når man bliver sat til salg.

Her otte måneder senere griner han i telefonen, da vi minder ham om artiklen med håb om et lynsalg. Som direktør for Handelsbanken i Herning City har Arnth Stougaard stået i spidsen for den lokale afdeling i tid med mange spørgsmål.

Han fremhæver dog, at både ansatte og kunder har ageret imponerende flot, og de fleste er blevet, mens banken har været i venteposition. Der bliver brug for at trække på tålmodigheden lidt endnu i forhold til de lavpraktiske spørgsmål om, hvad der kommer til at ske med Herning-filialerne, hvor Jyske Bank har afdeling i Sølvgade, mens Handelsbanken er i Østergade og på Gl. Landevej.

- Vi ved ingenting om det endnu. Det er de næste spørgsmål, der kommer. I første omgang er det rart for alle, at der nu er kommet en aftale på plads, siger Arnth Stougaard.

Læs også
Nyheder

Nu er den hjemme: Jyske Bank har officielt købt Handelsbanken

Kaptajnen på broen

Han ser positivt på, at det bliver en god proces at få forretningerne fusioneret og bekræfter, at alle naturligvis venter spændt på de videre udmeldinger fra Jyske Bank.

Det er heller ikke meget, han kan fortælle om sin egen rolle fremadrettet.

- Jeg er gået ind i det med sigte på, at jeg var kaptajnen på broen og ville have folk med hen til, vi havde en afklaring. Vi har et godt hold, og dem står jeg bag. Så må vi se, hvad der viser sig. Det er næste step, siger Arnth Stougaard.

Indlæser debat