Poul Nyrup Rasmussen, formand for Euroskills 2025 I/S, og direktør, Henrik Kjeldsen, flankeret af de tre nye medarbejdere på sekretariatet i København: Claus Christiansen (t.v.), Maja Søndergaard Eg og Christian Corlin (t.h.). Foto: PR-foto

Masser af nye skills

Tre nye medarbejdere tjekker ind i sekretariatet hos Euroskills

JOBNYT Euroskills-sekretariatet i København er ved at tage form, og her i august har hele tre nye medarbejdere første arbejdsdag.

Christian Corlin er ansat som chief operation officer. Han kommer fra en stilling som chefkonsulent i Skillsdenmark og har tidligere solid erfaring fra Copenhagen Skills og erhvervsskoleverdenen.

Claus Christiansen er ansat som økonomi- og kontraktansvarlig. Han er revisoruddannet og kommer fra en stilling som økonomichef på Vikingemuseet i Roskilde. Claus Christiansen har ligeledes erfaring med organisering af frivillige på Roskildefestivallen.

Sekretæren flytter med

Maja Søndergaard Eg er ansat som chefsekretær. Hun kommer fra en lignende stilling i Herning Kommune - hun var faktisk sekretær for Henrik Kjeldsen, der er direktør for Euroskills 2025 - og forud for det har hun 19 års erfaring fra Bestseller med administrative og koordinerende opgaver.

- Jeg har virkelig glædet mig til at byde vores nye medarbejdere velkommen i sekretariatet. Vi har brug for et stærkt sekretariat til at arrangere Euroskills i Herning, og nu er vi rigtig godt i gang, siger en glad Euroskills-direktør Henrik Kjeldsen.

Læs også
Arbejdsliv

Opsagde sit Herning-lederjob for en midlertidig stilling: - Jeg blev da spurgt, hvad jeg havde gang i

Polen før Herning

Euroskills er europamesterskaberne for erhvervsuddannelseselever og unge håndværkere. Det bliver holdt hvert andet år - i ulige år.

Tidligere har konkurrencen om at blive Europas bedste elev/unge håndværker fundet sted i henholdsvis Rotterdam, Lissabon, Spa, Lille, Göteborg, Budapest og - senest i 2021 - Graz.

Euroskills 2023 er henlagt til Polen, og Danmark skal være vært for Euroskills i 2025, hvor mesterskaberne finder sted i Herning.

Indlæser debat