Anders Blichfeldt spiller med i den kommende »We will Rock you«-musical i Herning Kongrescenter - tiden i Herning har han også brugt til et samarbejde med Christina Hembo. Foto: PR-foto

Christina Hembo laver smykkekollektion med kendt musiker: Det fejres med gratis koncert på Fox

Sangeren Anders Blichfeldt har lavet en smykkekollektion sammen med Christina Hembo - og giver gratis koncert i Herning

SAMARBEJDE En Anders Blichfeldt-smykkekollektion, en ny musikudgivelse med titlen »Christina« og en gratis koncert i Herning fredag 19. august.

Disse tre ting udspringer alle af et nyt samarbejde mellem smykkedesigneren Christina Hembo og musikeren Anders Blichfeldt.

Det oplyser de to i en fælles pressemeddelelse.

Der er tale om vedhæng til armbånd, som Christina Hembo har designet med inspiration fra Anders Blichfeldt-sange som »Bonsoir Madame« og »No peace like in heaven«.

- Det er ikke hver dag, at muligheden for at arbejde med en af Danmarks mest betydningsfulde artister opstår. At omsætte nogle af de mest folkekære sange til kunst, var en spændende opgave. Det har været en kæmpe fornøjelse at skabe disse små skulpturer, udtaler Christina Hembo.

Koncert og greatest hits

I forbindelse med lanceringen af smykkekollektionen giver Anders Blichfeldt en gratis koncert på Fox & Hounds fredag 19. august om aftenen.

Derudover har musikeren genindspillet sine største hits i en akustisk version, som udgives både digitalt og på vinylplade. Albummets titel bliver »Christina« med et foto af smykket »Bonsoir Madame« på forsiden.

Også Anders Blichfeldt udtaler sig begejstret om samarbejdet.

- Christina har jo til huse i Herning, og jeg skal snart spille »We will Rock you« i kongrescentret. Så vi syntes begge, at det kunne være sjovt at introducere de nye smykker her i Herning - og der er den lille hyggelige live-scene på Fox & Hounds helt perfekt. Ikke for småt. Ikke for stort. Bare rigtig hyggeligt og intimt, så vi håber, rigtig mange har lyst til at komme og lytte med og se de nye smykker, siger han i pressemeddelelsen.

Smykkerne i kollektionen er inspireret af Anders Blichfeldt-hits som »Bonsoir Madame«. Foto: PR-foto

Indlæser debat