Køkkenchef Jens Vincent og de øvrige kokke gør klar til dagens gæster i restauranten i Gødstrup. Cirka 1000 gæster er blevet serviceret siden åbningen 19. maj 2022. Foto: Henrik Ole Jensen

Gastro-turister valfarter til Gødstrup: Gourmet-restaurant vil sætte Herning på landkortet

Køkkenchef og restaurantchef vil gerne takke for den store lokale opbakning til Witts kulinariske satsning i Gødstrup

Denne artikel er låst ...

Det kræver et abonnement på Erhvervsnyt Herning for at læse artiklen.

Erhvervsnyt Herning
Abonnement

Erhvervsnyt Herning bringer dig tættere på dit lokale erhvervsliv.
Lokale Erhvervsnyheder Virksomhedsportrætter Vinkler på ledelse Erhvervsugen set med redaktionens øjne
Få adgang nu
MobilePay
Betalingskort

Erhvervsnyt Herning
Virksomhed

Har du eller arbejder du i en virksomhed, som kunne være interesseret i Erhvervsnyt Herning?

Få mere viden om:
Hvad er Erhvervsnyt Herning Priser Redaktionen bag Virksomhedsabonnementer Ophavsretten til artikler Nyhedsbreve
Læs mere her
MobilePay
Betalingskort

Har du allerede et abonnement på Erhvervsnyt Herning eller Herning Folkeblad?
Klik her for at logge ind